MACADO

Nå har jeg byttet litt på aktiviteten på hobbyrommet. Fremover vil det nok dukke opp mere produkter av stoff enn av papir her på bloggen min. Men jeg håper jo at noen vil se på det også.
MACADO er varemerke på tingene jeg syr. Det står for navnene på barna mine.

De første plaggene jeg har sydd nå er en dress, ala onepiece, Kosedress og div andre varemerker. Min utgave heter bare Heldress. Hihi! Og så har jeg sydd en "miljø"kjole/tunika til Oda. Den er sydd av "gamle" klessplagg, derav ideen om "miljø"
Siden jeg er veldig glad i katter, kommer det nok til å dukke opp en del katter i div positur på plaggene mine. Det blir vel kanskje en del av mitt varemerke. (-:
5 kommentarer

Kaia

12.jan.2010 kl.17:26

Ska sei !!!!!

Hvor mange talenter har du egentlig skjult i ermet.

Fy fabian......... Kjolen til Oda var fantastisk flott.....

Jeg ble helt målløs her, og har liksom ikke så mye mer å si.......

Utenom......symaskinen har alltid hatet meg, så jeg er full av beundring for dere som får det til.

Du må inn i bloggen min å melde deg på candy'en min....

Klem fra Kaia

Ågot

12.jan.2010 kl.20:34

Trine,du er utrolig!!! Nå er jeg enda mer imponert enn jeg allerede var, og faktisk sier det litt! Den kosedressen var knallproff, og tunikaen...!!! Dette må du gjøre mer av! (Selv om du ikke får lov av meg å legge stempler og papir helt på hylla :-)Gi beskjed når du åpner butikk - eg kjem!

Klem Ågot

VIB3K3

13.jan.2010 kl.20:32

så fine og du er utrolig flink. Bra det kommer noe med katter på.. elsker katter..

18.jan.2010 kl.21:48

Dette såg jo spennande ut. Gleder meg til å sjå fortsettelsen :-)

Guri

Chanette Hegglund

02.feb.2010 kl.15:57

Så stilig den One Piecen/heldressen var! Jeg har tenkt og lage en slik selv, men finner ingen mønstre av dressen, men har fått et tips om og "slå sammen" en hettegenser og joggebukse... Kan jeg spørre hvordan du fikk til denne fine dressen? :)

Skriv en ny kommentar

Trinemor

Trinemor

40, Sauda

Hei! Jeg er 40 år. Bor i Sauda. Her har jeg bodd siden 2003 Jeg er opprinnelig Gudbransdøl! Jeg har tre barn, en gutt på 17 år og ei jente på 14 år som jeg har fra et tidligere forhold, og så har jeg ei jente på 4 år med han jeg bor sammen med nå. Jeg elsker håndarbeidshobbyer av mange slag, men har holdt meg mest til kort de siste årene.

Kategorier

Arkiv

hits