Sommerferie!

Ja så er det ferie da, å tida flyr så alt for fort!
Det blir ikke tid til hobby av noen slag, men jeg er veldig klar til å ta fatt på nye ting om et par uker.
Sommeren har vært innholdsrik og koselig, med huset fylt med familiemedlemmer på skift. Å så har jeg vært hjemme i Øyer også. Synd det snart er over for i år......Dette bilde tok jeg av pappa og Oda oppe i jettegrytene på Buer.Her er mamma og Camilla.

Jeg har mange fine bilder fra sommeren, men de kan jeg legge ut senere. Nå er det sent, og nettet her går ikke akkurat fort nå. Orker ikke å sitte oppe hele natta jeg, i motsetning til de to som stjeler farten på nettet her. Hihi!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trinemor

Trinemor

40, Sauda

Hei! Jeg er 40 år. Bor i Sauda. Her har jeg bodd siden 2003 Jeg er opprinnelig Gudbransdøl! Jeg har tre barn, en gutt på 17 år og ei jente på 14 år som jeg har fra et tidligere forhold, og så har jeg ei jente på 4 år med han jeg bor sammen med nå. Jeg elsker håndarbeidshobbyer av mange slag. Maling, kortlaging og søm. Nå for tiden går det i søm, som egentlig er det jeg har holdt på med mest/lengst. Ellers har jeg vel prøvd på det meste... Koselig at dere kikker innom. Håper dere liker det dere ser, og kanskje legger igjen en hilsen. (-:

Kategorier

Arkiv

hits