februar 2010

Sommerdressen fra MACADO

Her er dressen med Camilla inni.Den ble da ganske stilig synes nå jeg!Kunne tenke meg en selv, men har vel feil alder til å gå med noe i den stilen.....?

Farger på Isoli stoff

Hvit ruet isoli Lyseblå ruet isoli Turkis ruet isoli Cobolt isoli m/ruet bakside Marine ruet isoli Lyserød ruet isoli Rød ruet isoli Lilla ruet isoli ...

Sommerdressen er ferdig!

Nå er jeg blitt ferdig med MACADOs sommervariant av Heldress, å slik ble den:

En ny MACADOdress

Her har jeg laget en dress str 7/8 år.Den ble nok litt stor... kanskje den passer til en 9 åring også....Men de skal jo være sirompa.Den er laget i Ruet Isoli, farge Pink, Fra Stoff og Stil.
Trinemor

Trinemor

40, Sauda

Hei! Jeg er 40 år. Bor i Sauda. Her har jeg bodd siden 2003 Jeg er opprinnelig Gudbransdøl! Jeg har tre barn, en gutt på 17 år og ei jente på 14 år som jeg har fra et tidligere forhold, og så har jeg ei jente på 4 år med han jeg bor sammen med nå. Jeg elsker håndarbeidshobbyer av mange slag. Maling, kortlaging og søm. Nå for tiden går det i søm, som egentlig er det jeg har holdt på med mest/lengst. Ellers har jeg vel prøvd på det meste... Koselig at dere kikker innom. Håper dere liker det dere ser, og kanskje legger igjen en hilsen. (-:

Kategorier

Arkiv

hits